Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit is de nieuwe, draagbare 16 inch monitor van Philips

Jaren geleden mocht ik van fabrikant MMD de AOC I1601FWUX testen. De eerste USB-C monitor voor onderweg. Inmiddels zijn we vier jaar verder en heeft die monitor moeiteloos duizenden kilometers gemaakt in onze backback. Onder het merk Philips lijkt MMD nu een sterke opvolger te presenteren.

De monitor is van een nieuw, opvouwbaar design voorzien met een stevigere standaard dan het oude model van AOC. Het wordt opnieuw gewoon aangesloten over USB-C, waarbij de monitor stroom tapt uit jouw laptop, smartphone of gameconsole zoals de Nintendo Switch.

De Philips Monitors 16B1P3302 is voorzien van een IPS W-LED display met een FullHD resolutie. De standaard is kantelbaar zodat je zelf kunt kiezen wat het gemakkelijkst werkt. Hij is in staat om 64% van het RGB bereik weer te geven en heeft een kijkhoek van 170 graden in alle richtingen.

Deze maand ligt de Philips Monitors 16B1P3302 al in de winkel voor €239,00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.