Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Twitter test Product Drops functie in de VS

Twitter test een nieuwe functie in de VS waarmee het webshops meer mogelijkheden gaat geven op het sociale netwerk. Deze nieuwe feature heet Product Drops en maakt het mogelijk nog sneller nieuwe producten van jouw favoriete webshop te bestellen.

Verkopers kunnen via Twitter een product drop aankondigen. Op dat moment kunnen volgers zich inschrijven voor notificaties wanneer het product daadwerkelijk te bestellen is. Als volger krijg je dan 15 minuten voor de product drop al een seintje van Twitter dat je bijna jouw favoriete product kunt kopen.

Merken als Fossil, Home Depot en natuurlijk LEGO gaan in de VS deze nieuwe feature testen. Expansieplannen zijn in deze fase uiteraard nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.