Skullcandy introduceert de Inequality Evo Crusher: de eerste regenboog hoofdtelefoon

Hoofdtelefoon nieuws is vaak meer van hetzelfde. Skullcandy maakt een statement met de Inequality Evo Crusher. De regenboogkleuren maken duidelijk dat deze hoofdtelefoon vooral een statement is. Durf je er mee te lopen? Wij vinden het sowieso een vrolijke uiting van liefde voor iedereen.

Samenwerking

Skullcandy lanceert een nieuwe samenwerking met langetermijnpartner ‘To Write Love on Her Arms’,  een non-profit movement die zich inzet om hoop en hulp mogelijk te maken voor jongeren die te maken hebben met depressies, verslavingen, zelfverminking en suïcidaliteit. TWLOHA bestaat, om aan te moedigen, te informeren, te inspireren en ook om direct te investeren in behandeling en herstel. Deze limited-edition Inequality Crusher Evo heeft een design wat een duidelijk statement is. Vanaf begin juni is de Inequality Crusher Evo te reserveren via de ‘notify me button’ via skullcandy.eu, vanaf half juni is de headhone verkrijgbaar voor €199.99.  Een paar tientjes hogere prijs dan de gewone Evo Crusher. Een gedeelte van de opbrengst van de Inequality Crusher wordt gedoneerd aan het LGBTQIA+ mental health programma van To Write Love on Her Arms. De Crusher testten wij al als een top hoofdtelefoon.

Individualiteit

Natuurlijk geeft Skullcandy in hun persbericht naast de kleuren ook een extra draai aan de ondersteuning van de individualiteit van deze hoofdtelefoon. Zo is het geluid individueel afstembaar op persoonlijke smaak en gehoor via de Skullcandy app. De voelbare bas is ook aan de individuele smaak aan te passen. Verder maken de 40 uur accuduur en snellaad functie het een fijne praktische hoofdtelefoon. Dankzij de Tile functionaliteit kan je m ook altijd terugvinden en last but not least; de hoofdtelefoon is snel en plat opvouwbaar. Hopelijk enkel voor transport of opslag en niet uit angst dat je dit statement draagt. Wij worden helemaal vrolijk van deze liefdevol ontworpen hoofdtelefoon met ondersteuning van een goed doel.

OVER TO WRITE LOVE ON HER ARM

‘To Write Love on Her Arms’ is een non-profit movement die zich inzet om ‘hoop’ en ‘hulp’ mogelijk te maken voor mensen die te maken hebben met depressies, verslavingen, zelfverminking en suïcidaliteit. TWLOHA bestaat, om aan te moedigen, te informeren, te inspireren en ook om direct te investeren in behandeling en herstel. Sinds 2006 heeft de organisatie gereageerd op meer dan 250.000 hulpvragen van mensen in 100 landen. TWLOHA heeft inmiddels ruim $2.6 miljoen direct geïnvesteerd in behandeling en herstel. Meer informatie over To Write Love on Her Arms is te vinden op https://www.twloha.com.

Eén reactie

  1. Vond dit wel een cool concept, zowel de maatschappelijke boodschap als gewoon het uiterlijk an sich. Op deze foto’s lijkt de afwerking aan de bovenkant ook zacht, maar dat is gewoon plastic toch? Dat is wel jammer. Als het van stof was, had ik deze wel overwogen. De Evo Crusher schijnt best een lekkere koptelefoon te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.