Picture of Peter Willemse
Peter Willemse

Philips AquaTrio Cordless: De meest complete hygiënische manier van schoonmaken

Amsterdam, NederlandPhilips Domestic Appliances begrijpt de inspanning die komt kijken bij het dagelijkse leven en uitdagingen waarmee mensen te maken krijgen als het gaat over het combineren van werk, gezin, en sociaal leven met huishoudelijke taken. Met de Philips AquaTrio Cordless Wet & Dry 9000 Series stofzuiger heeft het bedrijf een nieuwe manier ontwikkeld die de schoonmaakroutine radicaal vereenvoudigt. De nieuwe draadloze steelstofzuiger voor nat en droog stelt mensen in staat om op een comfortabele manier hygiënisch schoon te maken. Nooit meer sleuren met een zware emmer met hergebruikt vuil dweilwater. Gewoon genieten van het leven met het gezin, de huisdieren, of gasten.

Dankzij het Aqua Diffusion SystemTM stroomt er vanuit een afzonderlijk reservoir continu een scheutje schoon water over de vloer, dat direct weer wordt opgezogen via de Power Brushes. Dit zorgt ervoor dat elk deel van de vloer continu met schoon water wordt schoon gemaakt. Naast de optie voor nat en droog reinigen, biedt de Philips AquaTrio Cordless ook een ‘enkel stofzuigen’-modus, én een afneembare kruimeldief voor extra comfort.

Henk Siebren de Jong, CEO Philips Domestic Appliances:

De eerste snoerloze steelstofzuiger met AquaSpin™-technologie, die harde vloeren grondig dweilt tijdens het stofzuigen

  • Drie schoonmaakopties: droog én nat reinigen, een modus met enkel stofzuigen, en een afneembare kruimeldief voor extra comfort.
  • Neemt als geen enkele andere stofzuiger stof, hardnekkig vuil, vetvlekken, gemorste vloeistoffen, én 99,9% van bacteriën op dankzij de unieke AquaSpin™-technologie.

Constante toevoer van schoon water en twee ultrazachte krachtige borstels (Power Brushes) met microvezels die tegen hoge snelheid roteren, garanderen dat je hele vloer hygiënisch en enkel met schoon water wordt verzorgd.

Stofzuigen en dweilen met verdubbelde kracht1 voor de meest hygiënische schoonmaakbeurt

In tegenstelling tot traditioneel dweilen, werkt het Philips AquaTrio Cordless-systeem met constante toevoer van schoon water en twee zelfreinigende supersnelle borstels met gepatenteerde technologie. Deze twee ultrazachte Power Brushes (met microvezels) draaien tegen zeer hoge snelheid in tegengestelde richting: ze reinigen voor- en achterwaarts, en vangen daarbij stof, vuil en bacteriën op zoals geen enkele andere snoerloze stofzuiger. Met het Aqua Diffusion™-systeem pakt Philips Domestic Appliances uit met een technologie voor de scheiding van proper en vuil water. Anders gezegd: je maakt altijd schoon met proper water, en élk deel van je vloer wordt hygiënisch behandeld. Er blijft geen vuil achter en je reinigt niet met reeds vervuild water!

Wij kunnen niet wachten om met dit innovatieve product aan de slag te gaan. De review is te lezen vanaf 1 September

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.