Nothing Phone (1) wordt 12 juli gepresenteerd

Nothing Phone (1)

We zitten er al lang op te wachten. Dé telefoon waarmee Carl Pei, na zijn glansrol bij OnePlus, opnieuw de smartphonemarkt gaat proberen te veroveren. En de eerste schets maakt de designrichting ook al duidelijk.

Net als bij de Nothing Ear (1) headset, lijkt het merk bij de Nothing Phone (1) opnieuw te kiezen voor een transparant ontwerp van het apparaat. Daarbij heeft de plaatsing van de hardware dan weer een belangrijke rol gespeeld. Bij de Ear (1) waren deze designkeuzes niet altijd even gelukkig, maar bij een smartphone is er veel meer ruimte om met de plaatsing van onderdelen te spelen, zonder zaken als de kwaliteit van de antennes op te offeren.

Behalve draadloos laden weten we nog niet heel veel over het toestel. We verwachten wel dat Nothing er voor zal kiezen de laatste Qualcomm chipset te gebruiken. Nothing heeft al wel laten weten draadloos laden te ondersteunen. OnePlus was daar als merk opvallend laat mee, maar dit stukje comfort hoeven we ons dus geen zorgen over te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.