Logo GadgetGear.nl
iPhone SE 2021
Picture of Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

iPhone SE kooptips

Waar denk je aan als ik iPhone zeg? Je denkt waarschijnlijk aan het elegante design. Of misschien wel het gebruiksgemak, de prestaties en de veiligheid. De iPhone SE is vooral een betaalbare manier om met een iPhone kennis te maken. Wil jij ook kunnen genieten van de voordelen van een nieuwe iPhone waar je jaren mee vooruit kan? In dit artikel vertellen we jou een aantal manieren om op een goedkope manier een iPhone aan te schaffen.

Wat kun je verwachten?

Meet de iPhone SE. SE staat voor special edition, dat beloofd wat! Deze iPhone heeft een mooi zakformaat ontwerp, wat prettig in de hand ligt. En, het heeft nog de vertrouwde home knop. Wat dat betreft maakt deze nieuwe iPhone de verwachtingen zeker waar. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende upgrades.

Snelle chip

De iPhone SE is uitgerust met de supersnelle A15 Bionic chip. Deze vind je ook in de allernieuwste iPhone van dit moment: De iPhone 13. Dus dezelfde snelle chip van de iPhone 13, alleen in een ander jasje. En, de nieuwe iPhone SE is beschikbaar in de volgende leuke kleuren: rood, wit en zwart.

Nieuwe camerafuncties

Met de nieuwe camerafuncties van de iPhone SE maak jij maak jij nog mooiere superscherpe foto’s en video’s. Overdag en in het donker. Verder heeft hij een digitale zoom tot 5x, een portretmodus met diepteregeling en portretverlichting met maar liefst zes effecten.

Verbeterde batterijduur

Ook de batterij heeft een flinke upgrade gekregen. Zo kun jij langer genieten van jouw iPhone SE, want de iPhone SE beschikt over een batterij met een duur van 13 uur. In totaal kun je twee uur langer video afspelen in vergelijking met de vorige iPhone SE.

Waar moet jij op letten?

Een nieuwe iPhone SE kopen is een voor de hand liggende optie. Het kopen van een tweedehands iPhone SE op Marktplaats is ook een optie. Wees er wel bewust van dat er een groot verschil in kwaliteit wordt aangeboden. Een andere optie is het kopen van een refurbished toestel. Dit is een tweedehands toestel wat is volledig gereviseerd is. In tegenstelling tot particuliere aanbieders op Marktplaats heb jij garantie op het toestel. Daarbij kies je bewust voor de staat van het toestel. Van zichtbaar beschadigd tot zo goed als nieuw. In onderstaand voorbeeld hebben we een aantal vergelijkingen voor jou op een rij gezet. Hierbij zijn we uitgegaan van de nieuwste iPhone SE uit 2022 met 64 GB.

Voorbeeld 1: Je wilt een nieuwe iPhone SE zonder abonnement

De online prijs varieert tussen de €460 en €530.

Voorbeeld 2: Je wilt een nieuwe iPhone SE met abonnement

De online prijs varieert tussen de €430 en €500.

Voorbeeld 3: Je wilt een refurbished iPhone SE zonder abonnement

De online prijs varieert tussen de €470 en €490.

Voorbeeld 4: Je wilt een tweedehands iPhone SE via Marktplaats zonder abonnement

De online prijs varieert tussen de €150 en €475.

Wat kun je doen?

Wil je zo goedkoop mogelijk uit zijn? Wat is dan de beste keuze? Dat hangt af van jouw situatie. Kan je het aankoopbedrag van een nieuwe iPhone SE in een keer betalen? Dan kun je overwegen om een nieuwe iPhone SE te kopen. Een refurbished toestel in de klasse zo goed als nieuw is gemiddeld een paar tientjes goedkoper. Maar je toestel is dan niet helemaal gloednieuw. Een tweedehands toestel via Marktplaats is wat goedkoper. Wees er wel bewust van dat er een groot verschil in kwaliteit wordt aangeboden. Bovendien heb je in tegenstelling tot een nieuw of refurbished toestel geen garantie. Je zou kunnen kiezen voor een toestel met abonnement of, een sim only abonnement met een toestel dat je er los bij koopt.

Wil of kun je het aankoopbedrag niet in een keer betalen? Dan kun je overwegen om een toestel met abonnement te kopen. Bij een abonnement hoef je het aankoopbedrag niet in een keer te betalen. Je hebt verschillende providers met interessante aanbiedingen. Vergelijk dan wel even hoeveel MB’s, belminuten en sms’jes je krijgt per maand. Veel succes met het vinden van jouw iPhone SE!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.