Google Pixel 5
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Voorlopig nog geen vouwbare Pixel smartphone van Google

Met de komst van Android 12 is de ondersteuning voor vouwbare displays standaard ingebakken. Dit maakt het gemakkelijker voor smartphonefabrikanten om met opvouwbare smartphones de markt op te gaan. Zo ook voor Google… zo leek het.

De geruchten dat Google met een eigen vouwbare smartphone komt, gaan al een tijdje rond. Toch lijkt de vouwbare Pixel smartphone voorlopig nog geen realiteit te worden. Bronnen om Google melden dat het 2023 zal worden voor de eerste vouwbare pixel smartphone daadwerkelijk klaar is voor massaproductie. Of het uitstel komt doordat Google nog meer ontwikkeltijd nodig heeft of door onderdelentekorten is niet bekend. De Google Pixel smartphones worden deels ontwikkeld door het voormalige team dat achter de HTC smartphones zat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.