Logo GadgetGear.nl
LEGO Build HAT voor Raspberry Pi
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

LEGO gaat 1.200 extra software developers aannemen

Speelgoedgrootmacht LEGO gaat fysieke producten en software steeds meer met elkaar vermengen. Bovendien lijkt het erop dat het bedrijf niet langer afhankelijk wilt zijn van externe ontwikkelaars voor haar games.

Daarom heeft LEGO besloten het huidige team van 600 developers op te schalen naar 1.800 developers. Die komen in Denemarken, Londen en Shanghai te zitten. Op die manier probeert het bedrijf zichzelf verder te versterken voor een toekomst waarin fysiek en digitaal spelen steeds dichter aan elkaar komt te liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.