Yale Linus
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Yale integreert met Zipato

Yale’s smart home producten integreren voortaan met het Zipato platform. Zipato is een smart home platform gericht op een veiliger woning.

Zipato laat verschillende smart home systemen samenwerken om zo een betere woningbeveiliging neer te zetten. Zo kun je mix & match sensoren, slimme sloten en andere producten data laten combineren voor slimme waarschuwingen en toegangsbeheer.

Helaas lijkt de ondersteuning van Zipato wel beperkt tot het Linus deurslot van Yale. Ondersteuning voor de andere smart home componenten van Yale wordt niet benoemd. Mogelijk is dat omdat Yale voor verschillende productgroepen ook verschillende apps hanteert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.