Oppo Reno 8
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Oppo zet in India in op de lancering van de Oppo Reno 8

Eerder deze week las je al over de bijzondere introductie van wat de Oppo Reno 8 zou zijn. Een toestel dat prima door had gekund als de OnePlus 10, die er nooit kwam. Inmiddels weten we dat dit toestel er inderdaad aan gaat komen. In meerdere uitvoeringen zelfs, maar alleen in India.

Was het gemak van Oppo, of is al het rumoer dat is ontstaan een briljante manier om aandacht te vragen voor de lancering die aanstaande is? Menig nieuwspublicatie ging afgelopen week namelijk los op hoe enorm de Oppo Reno 8 op de OnePlus 10 Pro lijkt… maar dan met veel lagere specs uiteraard.

Inmiddels blijkt dat gerucht omgezet te zijn in daden en is een lancering echt aanstaande. Oppo zal de Oppo Reno 8 spoedig in India lanceren. Waarom India? In het land worden al vele Oppo en OnePlus toestellen geproduceerd, waardoor het merk daar goed wordt gedragen. De twee merken organiseren de meest waanzinnige feesten in het enorme land.

Oppo zou naar verwachting met twee modellen op de markt gaan komen. Het zou om de Oppo Reno 8 en de Oppo Reno 8 Pro gaan. Met 6,55 inch displays worden de toestellen iets kleiner dan de OnePlus 10 Pro die ik momenteel gebruik om dit artikel uit te schrijven. Wel zouden ze beiden met een 120Hz AMOLED display komen op FullHD+ resolutie. Uiteraard draaien de telefoons op Android 12 met ColorOS 12. Voor de camera’s zou Oppo weer bij Sony zijn gaan shoppen. Daar het echt om midrangers gaat, blijft de samenwerking van Hasselblad beperkt tot de flagship series en daarmee afwezig op de Reno 8 series.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.