OnePlus Nord Buds
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

OnePlus introduceert eerste Nord-Series accessoires

OnePlus komt met de eerste accessoires in de Nord lijn. Ooit werden er JBL headsets gebundeld bij de verkoop van OnePlus smartphones, maar het merk kan inmiddels al enkele jaren zelf goede headsets op de markt zetten. Daar komt nu ook een headset bij in de Nord series.

OnePlus Nord Buds

Met de Nord Buds gaat OnePlus een veel goedkoper setje echt draadloze oordopjes in de markt zetten. Dit zonder dat je het terugziet aan de specsheet. De OnePlus Nord Buds zijn namelijk gewoon een volwaardige Bluetooth 5.2 headset met 12,4mm drivers. Uitzonderlijk groot voor in-ears. Er is zelfs ondersteuning voor Dolby Atmos en er zijn vier microfoons om gesprekskwaliteit en ruisonderdrukking onder controle te houden. Er is ondersteuning voor de high-end SBC en AAC codecs en met de case kun je ze in totaal 23 uur gebruiken.

Voor nu heeft OnePlus de oordopjes alleen in India op de markt gezet. Omgerekend kosten ze daar nog geen vier tientjes. Een Europese release staat nog niet op de planning, of is in ieder geval nog niet gecommuniceerd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.