Neostrada en SoHosted verhogen de kosten

Wie bij Neostrada of SoHosted (onderdeel van Total Webhosting Solutions) een portfolio aan domeinnamen en websites heeft verzameld, mag per 1 juni een hogere rekening gaan verwachten.

Domeinen

Wie .com domeinen bij Neostrada heeft liggen, ziet de prijs omhoog schieten van €12,50 naar €17. Dat is daarmee de hardste steiger. Maar ook de .nl, waar Neostrada er waarschijnlijk de meeste van heeft verkocht, stijgt met €1 naar €10,99. Het domein gaat daarmee qua kostprijs grofweg over de kop. Ook vele andere domeinen stijgen qua prijs. De meesten met niet meer dan €0,50.

Bij SoHosted gaan de .com domeinen met €2 omhoog.

Webhosting

Bij de webhosting laten de prijzen bij beide webhosts een meer eentonig beeld zien qua prijsstijgingen. Alle pakketten gaan met een euro per maand omhoog. Met andere woorden, ieder hostingpakket wordt op jaarbasis €12 duurder.

Voor wie?

De prijsstijgingen gaan alleen op voor iedereen met een directe klantaccount en de prijsstijgingen zijn nog voor de BTW. Voor consumenten gaat de prijsstijging dus nog eens plus 21 procent. Voor resellers blijven de prijzen voor alle diensten gelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.