Logo GadgetGear.nl
Huawei Watch 3 Series
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Huawei verwacht in 2022 opnieuw een lastig jaar

2021 was moeilijk voor het ooit gigantische Huawei. Geopolitische spanningen, Amerikaanse sancties, covid, inflatie, onrustige wisselkoersen. Het trok allemaal hun tol op de organisatie en volgends CEO Ken Hu zijn ze er nog niet.

2022 zal niet heel anders worden voor Huawei. Het bedrijf zal dan ook voorkomen dat het in risicogebieden gaat handelen om op die manier een stabielere organisatie te vormen. Bovendien zal Huawei nog harder gaan investeren in de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten die niet of minder gehinderd worden door de huidige staat van de wereld. Een voorbeeld hiervan is MetaStudio. Een cloud dienst waarmee Huawei een content portfolio aan het opbouwen is. Daarnaast is het bedrijf al heel ver met 5.5G mobiel internet en verwacht het ook die diensten in verschillende werelddelen uit te rollen. Met 5.5G levert Huawei datasnelheden tot 10Gb per seconde.

Daarnaast liet Ken Hu weten dat overmorgen de nieuwste generatie vouwbare smartphones wordt gelanceerd. Waarschijnlijk valt deze opnieuw in de Mate X Series.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.