Logo GadgetGear.nl
Huawei MateBook 16
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Huawei lanceert de MateBook 16 performance laptop

Huawei komt met een nieuwe 16 inch performance laptop. De laptop komt met een 16 inch FullView Display. Een display dat gemiddeld wat hoger is dan op reguliere laptops (3:2) en daarmee verticaal meer ruimte geeft om te werken. De screen to body ratio is dan ook 90%.

Huawei MateBook 16

Voor iedereen die realistische kleuren belangrijk vindt, kreeg deze laptop TÜV Rheinland certificering voor Color Accuracy en Quick Stability. Het display heeft een 2,5k resolutie. Het display wordt aangedreven door de 7nm AMD Ryzen 5000-Series GPU. Om deze koel te houden, past Huawei haar nieuwe shark fin ventilatie toe.

De metalen body is weer space grey, waardoor deze goed past bij de vele USB-C accessoires die in deze kleur beschikbaar zijn. De touchpad is van glas. De laptop weegt nog geen 2 kilo en is op het dikste punt 17,8mm.

De accu van deze laptop krijgt een capaciteit van 84Wh mee. Opladen gaat met een 135 Watt USB-C lader. De laptop komt netjes met Windows 11.

De MateBook 16 gaat €1.199,99 kosten.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.