KPN Logo
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Glasvezelprijzen gaan mogelijk omlaag

Goed nieuws voor de glasvezelgebruiker. De prijzen van glasvezel kan de komende maanden een stuk omlaag gaan, al zullen met name gebruikers van KPN en Glaspoort netwerken dit gaan merken.

KPN verhuurt namelijk haar netwerk aan andere partijen die daarna glasvezeldiensten leveren. Ze kopen capaciteit in en op basis daarvan stellen ze zelf pakketten samen. Die inkoopprijzen gaan nu omlaag omdat KPN heeft besloten de huurprijzen voor het netwerk te verlagen. Bovendien wordt het hierdoor gemakkelijker voor andere aanbieders om via het netwerk van KPN te gaan werken. Ook Glaspoort is een netwerk dat deels in handen is van KPN en mee zal gaan in de prijsverlaging. Dus ook die gebruikers kunnen prijsdalingen gaan verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.