Logo GadgetGear.nl
Sonos Beam Logo
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gerucht: Sonos komt in juni met goedkopere sounder

Sonos zou volgends The Verge in juni met een nieuwe soundbar komen. De sounder zou met $249 goedkoper moeten worden dan de Sonos Beam.

Sonos levert de laatste tijd vaker goedkopere speakers. Zo kwam de Sonos Roam onlangs nog uit met een goedkopere uitvoering zonder microfoons. Deze nieuwe soundbar komt ook zonder microfoons, maar ook zonder Dolby Atmos speakers. Er is zelfs spraken van het ontbreken van HDMI. Je zou dan alleen een optische kabel kunnen gebruiken voor de aansturing. Dat zou een flinke kostenbesparing opleveren.

Wie bereid is om verder te fantaseren, zou zich kunnen voorstellen dat Sonos wellicht met Ikea aan een soundbar werkt. Ikea bracht al enkele Sonos speakers op basis van de Sonos One speaker. Voor Ikea zou een soundbar betekenen dat ze volledig surround sound aan de consument kunnen aanbieden. Voor Ikea zal het daarin ook belangrijk zijn een zo laag mogelijk prijskaartje te kunnen hanteren.

The Verge is overigens redelijk goed in het lekken van Sonos producten. De kans is dus groot dat we de nieuwe soundbar deze zomer al zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.