Fisker CEO verwijderd Twitter account na overname door Musk

Fisker Ocean

Wat doe je als jouw concurrent jouw persoonlijke communicatiekanaal overneemt? Dan stop je ermee. Zo dacht in ieder geval Henrik Fisker, eigenaar van het gelijknamige automerk.

Met de overname van Twitter door Elon Musk staat het hoofd van Tesla immers aan het hoofd van het sociale netwerk dat ook door eigenaren van andere automerken wordt gebruikt. Hoewel je er vanuit mag gaan dat Musk niet in de privé berichten van concurrenten kijkt, is het een bijzondere stap van Henrik Fisker. Zeker gezien de onderbouwing voor het verwijderen van zijn account.

Henrik Fisker maakt zich namelijk zorgen omdat Musk nu gaat over de vrijheid on te zeggen wat je wilt op het netwerk. Hij maakt zich zelfs zorgen over hoe Twitter gebruikers die het automerk Fisker volgen, dat gaan beleven nu de concurrent het platform bezit. Toch heeft het automerk zelf haar account nog niet verwijderd van Twitter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.