Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

FIFA komt met eigen (gratis) voetbal streamingdienst

Na de Formule 1, komt ook FIFA met een eigen streamingdienst waar jij direct jouw abonnement kunt afsluiten. Via FIFA plus krijg je toegang tot de streams van vele duizenden voetbalwedstrijden.

Wie geen zin heeft in een duur ViaPlay abonnement enkel voor de Formule 1, kan er voor kiezen om via Formula1.com voor €64,99 per jaar een abonnement nemen op alle races via F1 TV Pro. Wie voetbal volgt, krijgt een nog betere deal. Voor nu zal FIFA+ namelijk gratis zijn.

FIFA+ levert kijkers live toegang tot tienduizenden wedstrijden. Daarbij zijn bijna een derde val alle wedstrijden, die van voetbalvrouwen. Ook zal er een groots on demand aanbod komen. Dat bevat beeldmateriaal dat terug gaat naar 1950. Bovendien komt er veel nieuw materiaal onder de noemer FIFA+ Originals. Uiteraard is de kans groot dat FIFA+ op niet al te lange termijn toch een betaalde dienst gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.