Logo GadgetGear.nl
OnePlus Nord N20
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

De OnePlus Nord N20 brengt het iPhone design naar Android

Ik geef het toe. Ik heb het ontwerp van de iPhone 3 series nog steeds enorm hoog zitten. Gelukkig is dit ontwerp terug in recente iPhones. Wie ook gek is op dat stukje design, maar niet op iOS, krijgt nu een optie van OnePlus.

OnePlus Nord N20

De OnePlus Nord N20 is namelijk een budget smartphone met de looks van Apple’s recente iPhones. Technisch is het de opvolger voor de OnePlus Nord N10 series die in 2020 op de markt kwam, mar wordt het design dus compleet overhoop getrokken. Het grote verschil met het ontwerp van Apple is met name dat de randjes iets verder afgerond zijn.

De OnePlus Nort N series zal niet naar Nederland komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.