OnePlus 10 Pro met cover
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Bijzondere specificaties OnePlus 10 gelekt

Het ontbreken van een OnePlus 10 dit jaar blijft iedereen bezighouden. Zo was er al eens het vermoeden dat de Oppo Reno 8 eigenlijk de OnePlus 10 had moeten zijn. Nu zijn er bijzondere geruchten over de hardware.

Zo zou OnePlus overwegen om voor het eerst een vlaggenschip zonder een Qualcomm chipset uit te rusten. Het merk zou overwegen om de MediaTEK Dimensity 9000 te plaatsen. Een chipset die op papier erg dicht op de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 zit. Tot nu toe durfde OnePlus de MediaTEK chipsets enkel in de goedkopere series te gebruiken.

OnePlus zou ook een nieuw record willen zetten. De indrukwekkende 8- Watt laadsnelheid van de OnePlus 10 Pro werd al snel ingehaald door de 120 Watt laadsnelheid van de Xiaomi 11 Pro. OnePlus zou dat nu willen beantwoorden met een 150 Watt lader als we de geruchten mogen geloven. 

Ook het moment van lanceren is een bijzonder verhaal. Dat zou namelijk in de tweede helft van het jaar zijn. Traditioneel het moment waarop de T-Series uitkomt. De T Series is normaal gesproken een lichte upgrade van het vlaggenschip. Bijvoorbeeld een nog betere camera of display.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.