Logo GadgetGear.nl
T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

T-Mobile verkocht aan investeerders

T-Mobile Nederland is na een lang verkoopproces verkocht aan investeerders. De provider is in handen gekomen van investeerders Apax Partners (VK) en Warburg Pincus (VS) met als voornaamste doel het marktaandeel van de provider flink te laten groeien in Nederland.

T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel

Zo is de ambitie dat T-Mobile de grootste glasvezelaanbieder in Nederland gaat worden. Het merk zou aan 3 miljoen huishoudens moeten gaan leveren.

Zowel Tele2 als Deutsche Telecom doen voor de verkoop afstand van hun aandelen in het Nederlandse T-Mobile. Met de verkoop door T-Mobile Duitsland, komen alle merkrechten ook in handen van de investeerders. Het gaat daarbij om T-Mobile, Tele2, Simpel en Ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.