Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Starlink duurder in de VS

SpaceX gaat de prijzen van haar Starlink internetdiensten verhogen. Daarbij schroeft het bedrijf zowel de kosten van een ontvanger als van het abonnement op.

SpaceX geeft de huidige inflatie als reden voor de prijsverhogingen. Waar de hardwarekits hogere productie- en transportkosten hebben, heeft de dienst zelf te maken met verhoogde energieprijzen. Ook het in de ruimte brengen van nieuwe satellieten is een handeling die steeds duurder begint te worden. De prijsverhogingen gaan vanaf 22 april in. Het betreft een verhoging van $10 per maand op het abonnement en $50 op de hardwarekit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.