Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Office Centre failliet

Ooit waren ze onderdeel van het grote Amerikaanse Staples, maar tussen 2018 en 2019 werden alle Office Centre filialen in Nederland en Duitsland eigendom van New Office Centre BV. Die BV verkocht het weer aan Standard Investment dat we onder anderen kennen als eigenaar van Burger King Benelux.

Gisteren is de groothandelsketen failliet verklaard. Dat faillissement omvat alle 32 vestigingen en het moederbedrijf van Office Centre en de 550 medewerkers die er in dienst waren. In hoeverre er kans is op een doorstart, is nog niets bekend.

Het in financieel in slecht weer verkerende FC Groningen verliest met het faillissement zeer waarschijnlijk haar hoofdsponsor en loopt daarmee ruim negen ton aan inkomsten mis. Het logo van de sponsor is meteen van de shirts gehaald. Office Centre was ook gelieerd aan de netwerk evenementen van De Netwerkvloer die in haar vestigingen werden georganiseerd.

Daar Office Centre geen B2C bedrijf is, geldt het consumentenrecht niet wanneer je er bestellingen / reparaties hebt lopen. Hoewel de webshop nog gewoon open is, is het advies geen bestellingen te plaatsen tot er duidelijkheid is in hoeverre die nog worden uitgeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.