Google Domains gaat open voor iedereen

Na ruim een miljoen domeinregistraties, opent Google haar Google Domains dienst. Het is mogelijk om via Google Domains om domeinen met 300 verschillende extensies vast te leggen. Daarmee gaat het de concurrentie aan met onder anderen Cloudflare en GoDaddy.

Na registratie kunnen gebruikers via partners als Wix, Weebly en BlueHost direct een website bouwen op hun domein. Daarmee biedt Google dus een alternatief op de mogelijkheid voor organisaties om vanuit Google myBusiness een website te bouwen.

Uiterlijk 15 april staat Google Domains open in 26 verschillende landen. Google heeft in totaal ruim zeven jaar ontwikkeld aan deze dienst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.