Picture of Peter Willemse
Peter Willemse

Ampler presenteert haar nieuwe Modellen E-bikes

 

 

Eindelijk is het moment daar! Ampler komt met 2 compleet nieuwe modellen e-bikes. Én komt nog een 2e generatie op de bestaande fietsen. Wij kunnen niet wachten om de modellen te testen. Ook gooit Ampler het roer om en worden voor de eerste keer de deuren van de fabriek geopend voor het grote publiek. Een must see!

Ampler

Ampler e-bikes zijn een van de lichtste in hun categorie. De nieuwe generatie weegt slechts 16,3 kg en is compleet uitgerust met slimme verlichting, spatborden en een standaard. Ampler Juna is de meest ontspannen e-bike van Ampler tot nu toe. Deze combineert een krachtige motor met een relaxte houding die je meer rechtop laat zitten met een lage instap.De frames zijn geschikt voor fietsers vanaf 1,50 m, waarmee Ampler e-bikes een van de meest inclusieve fietsen op de markt zijn.

De actieve rijpositie van de Ampler Axel zorgt voor een uitstekende balans tussen sportief en ontspannen, waardoor elke rit actief en wendbaar aanvoelt. De dynamische motorondersteuning maakt het fietsen stil en moeiteloos – een nieuwe standaard voor fietsen in de stad. Beide nieuwe modellen hebben de onderhoudsarme en gebruiksvriendelijke Gates riemaandrijving.

Zowel Juna als Axel zijn uitgerust met 27,5 inch wielen en 50 mm anti-lekbanden, waardoor je rit op bijna elke ondergrond veilig en comfortabel is. Verder zijn de kabels nu intern geleid en is de batterij verbeterd en nog steeds slim weggewerkt in de onderbuis. De achterlichten zijn verwerkt in het Trelock spatbord en hebben een remlichtfunctie gekregen. Ook de Busch & Müller koplamp is verbeterd voor meer zichtbaarheid in alle omstandigheden.

Op beide modellen is een bagagedrager mogelijk en kan er een aanhanger vastgemaakt worden. De achternaafmotor is ontwikkeld door Ampler zelf. De vermogensmeter doseert de kracht van de motor perfect voor een soepele en natuurlijke rit. Ook als je zonder ondersteuning rijdt voelt het fietsen natuurlijk zonder weerstand van de motor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.