Samsung stopt visnetten in de nieuwe Galaxy S22 Series

Samsung Galaxy S22 Lifestyle

Galaxy S22 Series kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Ronddrijvend plastic is en blijft een probleem voor de mensheid. Gelukkig nemen steeds meer fabrikanten de sprong naar het hergebruik van plastics die uit de oceaan worden getrokken. Zo ook Samsung met de gisteren gepresenteerde Samsung Galaxy S22 Series.

Hoewel plastics nauwelijks vergaan, zijn ze stiekem best goed bruikbaar. Vooral als je heel veel van dezelfde plastics weet te verzamelen. Denk bijvoorbeeld aan de plastics in visnetten, waarvan ieder jaar 640.000 ton in de oceaan wordt achtergelaten.

Nu zijn er steeds meer fabrikanten die kiezen om plastics uit de oceaan te hergebruiken. Toch blijft het vaak bij kleinere producten of kleine oplagen. Maar hoe klein de inzet in de Galaxy ook is, op de schaal waarop Samsung Galaxy smartphones verkoopt, gaat het toch al snel om enorme hoeveelheden.

Galaxy S22 Series kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Samsung Galaxy S22 Lifestyle
Arjan Olsder

Arjan Olsder