Oppo Find X5
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Oppo Find X5 zal 24 feb worden gepresenteerd

Oppo’s nieuwe vlaggenschip, de Oppo Find X5 Series, komt eraan. Het merk zal komende week de nieuwe smartphone serie online presenteren. Naast dat dit toestel de snelste chipset van dit moment zal krijgen, komt het toestel ook met de MariSilicon X Imaging NPU.

Oppo Find X5

Oppo presenteerde de MariSilicon X NPU afgelopen december. Een neural processor op 6nm schaal die alleen maar gericht is op het verbeteren van camera-opnamen. Ten opzichte van de vorige generatie is de beeldverwerking van RAW foto’s real-time en gaat de RAW verwerking van 4K video tot 20x sneller.

Oppo presenteert de X5 op 24 februari om 12:00 via YouTube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.