Excitrus Powerbank
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Excitrus lanceert 100W powerbank met 10W MagSafe draadloze lader

Excitrus heeft vandaag haar eerste 100 Watt powerbank gelanceerd. Volgends het merk is het de eerste 100 Watt powerbank op de markt. De powerbank is gemaakt om meerdere apparaten tegelijk van stroom te voorzien.

Excitrus Powerbank

Met haar powerbank laat Excitrus ook zien dat we toch echt vol in de overgang naar USB-C zitten. Zo krijgt de powerbank nog maar één USB-A uitgang terwijl je twee USB-C poorten krijgt. Al deze USB poorten zijn voorzien van PowerDelivery om tot 100 Watt aan energie te kunnen leveren.

De stoffen powerbank is voorzien van een 20.800mAh lithium-ion batterij. Daarnaast zit er een 10 watt draadloze lader in met ondersteuning voor MagSafe. De powerbank is voorzien van een status display zodat je altijd weet hoeveel stroom er nog in zit. De powerbank zelf opladen gaat met maximaal 65 Watt.

De prijs in euro’s is nog niet gecommuniceerd, maar de powerbank zal spoedig te koop zijn via Amazon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.