De Samsung Galaxy S22 Ultra vervangt de Galaxy Note series

Samsung Galaxy S22 Ultra kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Eén reactie

  1. Dank je voor de Samsung info nav de persco Arjen!

    Goed om te zien dat de Note eigenlijk gewoon van na veranderd is. Vraag me af waarom ze deze niet de Note willen noemen. Denken ze dat ze er meer gaan verkopen met deze naam? Daar lijkt het wel op, want de Note kon qua multimediatoepassingen niets minder dan de normale Galaxy.

    Of willen ze gewoon de Note niet meer vieren, maar wel de ontwikkelingen van de S-Pen blijven updaten omdat ze deze tech ergens willen kunnen blijven gebruiken, bijv in de creatieve industrie die nu bijna standaard naar Apple rent? Android wol de tablets ook weer serieus nemen immers…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Samsung Galaxy S22 Ultra kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl