Samsung bevestigt S22 presentatie in februari

Samsung Galaxy S22+ gelekt door OnLeaks

Samsung heeft bevestigt dat het bedrijf in februari haar Galaxy Unpacked evenement zal houden. Dit zal het moment zijn waarop Samsung de inmiddels al breed gelekte Samsung Galaxy S22 zal presenteren.

Samsung Galaxy S22+ gelekt door OnLeaks

Naar verwachting zal de Samsung Galaxy S22 over de nieuwste chipsets van Qualcomm en Samsung zelf beschikken, waarbij wij in Nederland standaard de Samsung Exynos chipsets krijgen. De designlijn die Samsung met de S21 heeft ingezet, blijft in grote mate behouden in de S22 series. Ware het niet dat het camera-eiland optisch wat minder aanwezig lijkt in het ontwerp van de smartphone.

Wat de exacte datum van Galaxy Unpacked 2022 zal zijn is nog onbekend. Waarschijnlijk zal het de tweede week van februari worden en zullen de toestellen binnen twee weken ook echt in de winkels liggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.