OnePlus toont de OnePlus 10 Pro

OnePlus presenteerde vandaag niet geheel onverwacht haar nieuwste generatie smartphones. De OnePlus 10 Pro is het eerste toestel waarvan het merk de afbeeldingen heeft gedropt.

Wat meteen opvalt is dat OnePlus de samenwerking met DJI’s Hasselblad heeft voortgezet in deze 10 Series. Iets waar we met de 9 Series ook al enorm van onder de indruk waren. OnePlus voorziet het cameraeiland van de 10 Pro van vier gaten, waarachter drie camera’s en een ringlight zitten. Op die ringlight flitser staat de aanduiding P2D 50T waarvan we nu nog niet weten wat de betekenis precies is.

OnePlus 10 Pro

OnePlus heeft ook laten weten dat het toestel eerst in China verkocht zal worden. Wanneer we het toestel hier mogen verwachten is nog onduidelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram