Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Microsoft: Activision blijft afspraken met Sony nakomen

Bang dat je als PlayStation gamer moet overstappen op een Xbox om CoD te blijven spelen? Dat hoeft niet als we Microsoft mogen geloven. Na de overname van Activision Blizzard, blijven de afspraken tussen Activision en Sony van kracht.

CoD zal daarmee voorlopig geen Xbox exclusive worden. Microsoft baas Phil Spencer liet weten Sony te erkennen als belangrijke speler in de industrie en de afspraken met Sony over de CoD games te respecteren en in stand te houden. Of dat ook zo blijft wanneer contracten verlopen, is nog niet bekend evenals hoe lang de huidige afspraken nog stand zouden houden. In het verleden koos Microsoft er altijd nogal snel voor om games exclusief te maken voor Xbox en PC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.