Geen fysieke E3 dit jaar

Hoewel de CES deze week enigszins fysiek open was, kiest de organisatie van de E3 in Los Angeles eieren voor haar geld. Met de opkomst van de Omikron variant heeft de organisatie alvast aangekondigd dat de fysieke E3 dit jaar niet door zal gaan.

Net als vorig jaar, zal de E3 waarschijnlijk voor een virtueel evenement kiezen. Dit om te zorgen dat niemand onnodig gezondheidsrisico’s loopt. In 2020 werd de beurs al in het geheel afgelast door corona. Met deze aankondiging is ESA, de organisatie achter de E3, erg vroeg. De beurs staat gepland voor juni dit jaar. De verwachting is dat meerdere beurzen zullen worden afgezegd de komende maanden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram