Geen fysieke E3 dit jaar

Hoewel de CES deze week enigszins fysiek open was, kiest de organisatie van de E3 in Los Angeles eieren voor haar geld. Met de opkomst van de Omikron variant heeft de organisatie alvast aangekondigd dat de fysieke E3 dit jaar niet door zal gaan.

Net als vorig jaar, zal de E3 waarschijnlijk voor een virtueel evenement kiezen. Dit om te zorgen dat niemand onnodig gezondheidsrisico’s loopt. In 2020 werd de beurs al in het geheel afgelast door corona. Met deze aankondiging is ESA, de organisatie achter de E3, erg vroeg. De beurs staat gepland voor juni dit jaar. De verwachting is dat meerdere beurzen zullen worden afgezegd de komende maanden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.