De Samsung Galaxy S22. Alles dat jij moet weten!

Samsung Galaxy S21+

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen. Maar begin dit jaar beloofd al veel goeds. Samsung gaat mogelijk de gloednieuwe Galaxy S22 Ultra aankondigen. Natuurlijk wil jij graag weten wanneer dat precies gaat gebeuren. Wat kan jij verwachten? En wat is er gelekt? Gadgetgear praat je helemaal bij. Lees snel verder!

Wat kan jij verwachten?

Het design

Uitstekende beeldschermen en stijlvolle vormgeving. Dat is waar de Samsung telefoons om bekend staan. De nieuwe Galaxy serie krijgt volgens tech weblog Tom’s Guide hetzelfde strakke design. Ook verwachten ze dat de nieuwe Galaxy serie iets kleiner worden.

Wat de kleuren betreft is de verwachting dat de nieuwe Galaxy S en S plus beschikbaar komen in de kleuren zwart, groen, roze en wit. Voor Galaxy Ultra zou dat zwart, groen, wit en een nieuwe donkerrode versie zijn.

De prestaties

Ook als het gaat om een supersnelle en duurzame telefoon, ben je bij de Galaxy S aan het juiste adres. De Galaxy S22 gaat er weer flink op vooruit volgens tech website GSMArena. De nieuwste Samsung Galaxy S serie zou wederom een van de snelst mogelijke chips bevatten aangevuld met veel werkgeheugen.

Wat is er gelekt?

Drie modellen 

Ice Universe is een bekende twitteraar en leaker. Hij is er vaak als eerste bij als het gaat om nieuwtjes en geruchten rondom nieuwe telefoons. Volgens Ice Universe komen er opnieuw drie modellen van de nieuwe Samsung Galaxy S-telefoon. Een standaardversie, een Plus-versie die wat groter en luxer is, en de meest uitgebreide Ultra-versie.

Galaxy Ultra met S-Pen stylus

Was jij ook altijd zo’n fan van de Galaxy Note toestellen met opbergbare S-Pen stylus? Wederom goed nieuws! De Ultra versie zou opnieuw S-Pen ondersteuning krijgen met de mogelijkheid om hem in de telefoon te plaatsen en op te laden.

Behuizing van gehard glas

De nieuwe Galaxy S-telefoons zouden worden gemaakt van gehard glas. Er zou gebruikt worden gemaakt van de nieuwste generatie Gorilla Glass Victus+ gehard glas. Het is nog niet duidelijk of dit voor beide zijden wordt gebruikt. Het is hoe dan ook een upgrade in vergelijking met de S21 serie. De achterkant van deze serie is gemaakt van plastic.

Fotografie upgrade

Ook Techradar en GSMArena hebben spraakmakende geruchten gepubliceerd. Er zouden officiële spec sheets zijn gelekt. Zo zouden de cameralenzen van de nieuwe Samsung serie een flinke upgrade hebben gekregen. Met onder meer een super scherpe lens van voor de 108 Megapixels camera! Deze lens vermindert glans en reflectie zodat er meer details kunnen worden vastgelegd.

Waar hopen wij stiekem op?

Natuurlijk hopen wij dat alle verwachtingen en leaks kloppen. Koreaanse media hinten op een Galaxy S unpacked evenement dat mogelijk op 8 februari plaats zou vinden. Dit zou een Samsung-woordvoerder bevestigd hebben tegenover het Zuid-Koreaanse Digital Daily. Samsung heeft nog geen officiële releasedatum bekend gemaakt.

Samsung Galaxy S22 bestellen

Zo, nu ben jij in ieder geval op de hoogte van de belangrijkste geruchten. En hoewel een gerucht geen feit is blijft de nieuwe Samsung Galaxy S22 echt iets om naar uit te kijken. Wij begrijpen dat de Samsung liefhebbers onder ons hem het liefst zo snel mogelijk willen bestellen. Voor nu nog even geduld. Kijk eventueel alvast verder voor een bijpassend sim-only abonnement. En ondertussen wachten wij vol spanning op de officiële aankondiging van Samsung!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.