Logo GadgetGear.nl
Razer Chroma Home
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Razer lanceert Chroma als smart home platform

Terwijl we tijdens de CES veel horen over Matter als het nieuwe, universele smart home platform, presenteert Razer een tegenhanger. Razer Chroma Smart Home moet het mogelijk maken om smart home producten veel beter af te stemmen op de gaming lifestyle.

Razer Chroma ondersteuning zit al in 200+ games en wordt al door 50 fabrikanten ondersteund. Zo was Nanoleaf al een partner van het eerste uur en kun je ook al een tijdje Philips Hue lampen via Chroma aansturen. Sinds die tijd zijn ook LifX, YeeLight, Monster en Twinkly aangesloten.

Razer Chroma Home

Buiten het connecten van slimme verlichting met Chroma ondersteunende games, presenteerde Razer ook een smart home app om lampen aan te sturen wanneer je niet zit te gamen. Razer Chroma smart home producten zijn herkenbaar aan bovenstaand logo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.