Canon RF5.2mm F2.8 L Dual Fisheye lens
Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Canon toont een dual fish-eye lens voor 8K VR opnamen

Heb jij een Canon EOS R5 body? Dan kun je met de nieuwe RF5.2mm F2.8 L Dual Fisheye lens de grenzen van jouw DSLR wel heel ver verleggen. Deze dual fisheye lens kan namelijk helpen om heel bijzondere opnamen vast te leggen.

Met de laatste firmware voor jouw body, is deze in staat om met de lens VR180 beelden vast te leggen. Video’s die je schiet worden vastgelegd in 8K. Meer pixels dan menig VR headset op dit moment kan weergeven en daarmee meteen lekker futureproof. Hoewel VR180 suggereert dat beelden 180 graden beslaan, komt deze lens zelfs tot 190 graden. Uiteraard is deze bijzonder creatie een lens uit de L series. Hij komt dan ook met een brandpunt afstand van 5.2mm en een lichtgevoeligheid van F2.8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.