Samsung gaat herstructureren op mobile en consumer divisies

Samsung heeft een grote shake-up aangekondigd. Niet dat het financieel slecht gaat, maar omdat het altijd beter kan. Voor de consumententak en de mobiele tak staan de grootste veranderingen gepland.

Beide takken opereren nu namelijk nog onder eigen bewind. Onder de nieuwe plannen maakt Samsung Mobile voortaan gewoon onderdeel uit van Samsung Consumer Business. Op deze manier zouden de afdelingen meer moeten profiteren van elkaars innovatiekracht. Ook de voormalige IT divisie wordt in deze combinatie ondergebracht. Met deze veranderingen gaan ook een aantal bestuurders binnen Samsung van plaats wisselen.

Deze herstructurering is de eerste die Samsung heeft aangekondigd. Het bedrijf verwacht in 2022 op meer gebieden te herstructureren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram