Oppo Find N
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Oppo’s Find N gaat de concurrentie aan met de Samsung Galaxy Z Flip 3

Oppo topman Pete Lau zal op 15 december de nieuwe Oppo Find N lanceren. De Find series staat bij Oppo al jaren voor innovatie binnen het eigen smartphone assortiment. De Find N lijk vooral gepositioneerd te worden als tegenhanger voor de Samsung Galaxy Z Flip 3.

Net als de bij de Samsung Galaxy Flip 3 zal de binnenkant van het toestel bestaan uit een flexibel display dat je dubbel vouwt. Ook zal Oppo een groot scherm op de buitenkant van het toestel plaatsen. Dit kun je dan ook gebruiken als preview display voor de externe camera’s van het toestel.

Bij de Samsung Galaxy Flip series kiest Samsung er al jaren voor om te besparen op alles buiten het flexibele display om het toestel zo betaalbaar te kunnen houden. In hoeverre Oppo dezelfde keuzes gaat maken is nog onbekend. De Find series staat ook altijd voor de snelste chipsets en de beste camera’s. Oppo kan er dus voor kiezen om niet te concurreren op prijs, maar op kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.