Logo GadgetGear.nl
Picture of Rajesh S. Chaitram
Rajesh S. Chaitram

Logitech brengt Zone Wired Earbuds uit voor de zakelijke markt

In lijn van de opkomst van hybride werkomgevingen, heeft Logitech de eerder aangekondigde Zone Wired Earbuds uitgebracht. De set inears is gericht op zakelijk gebruik en gecertificeerd voor alle toonaangevende videoconferencing platformen.

 

Zone Wired Earbuds bieden uitgebreide connectiviteitsopties; via USB-C, USB-A en 3.5mm-jack kun je de earbuds gebruiken in combinatie met je PC of smartdevice. Via de afstandsbediening kunnen alle gesprek en media-gerelateerde controls ingegeven worden.

Wireless variant

Op een later moment zal ook de draadloze variant uitkomen met de weinig verrassende naam: ‘Zone True Wireless Earbuds’. Buiten alle te verwachten eigenschappen zouden deze ook de ondersteuning voor multipoint-connect hebben; iets dat niet veel opties bieden, ook niet in het hogere segment. Verder zou extra focus gelegd zijn op de batterijduur.

Adviesprijs en beschikbaarheid

De Zone Wired Earbuds kregen een adviesprijs mee van €99,- (lager dan initieel aangekondigd dus) en zijn beschikbaar bij door Logitech geautoriseerde resellers. De Zone True Wireless Earbuds worden in het eerste kwartaal van 2022 verwacht en zouden volgens eerder bericht een adviesprijs meekrijgen van €329,-.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.