Logo GadgetGear.nl
Picture of Rajesh S. Chaitram
Rajesh S. Chaitram

Logitech introduceert bedrade en draadloze Zone earbuds

Logitech heeft twee nieuwe audioproducten geïntroduceerd gericht op het hybride werken; de Zone True Wireless Earbuds en de Zone Wired Earbuds. Beiden opties zijn gecertificeerd voor Google Meet, Microsoft Teams en Zoom.

De Zone earbuds moeten volgens Logitech videogesprekken naar een hoger niveau tillen middels krachtige, heldere audio in combinatie met een pasvorm die de gebruiker gegarandeerd comfortabel zou vinden.

Zone True Wireless Earbuds

De Zone True Wireless is uitgerust met een ruisonderdrukkende microfoonimplementatie en active noise cancellation. Daarnaast is er extra aandacht besteed aan het uiterlijk. De Zone TWS werkt via zowel bluetooth (5.0) als een losse USB-receiver zodat deze gebruikt kan worden in combinatie met zowel een mobiel apparaat als een computer. De earbuds ondersteunen bovendien multipoint-connecties, wat wil zeggen dat je tussen twee verbonden apparaten kan schakelen.

De batterijduur van de earbuds bedraagt 6 uur en de case ondersteunt draadloos opladen.

Zone True Wireless wordt beschikbaar in twee kleuren: Graphite en Rose.

Zone Wired Earbuds

Met de Zone Wired Earbuds biedt Logitech gebruikers de mogelijkheid deze te verbinden via USB-C, USB-A en 3.5mm-connectors.

Uiteraard vinden we de controls op een losse unit op het draad. Unieker zijn de LED-indicatoren die de status van specifieke functies kunnen tonen. De Zonde Wired moet active noise cancellation missen, maar heeft wel de beschikking over een ruisonderdrukkende microfoon.

Adviesprijs en beschikbaarheid 

Logitech Zone True Wireless en Zone Wired Earbuds worden verwacht in de herfst van 2021 met een adviesprijs van respectievelijk € 329 en € 109.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.