JBL lanceert haar zesde Flip speaker

JBL Flip 6 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

De JBL Flip 6 lig sinds vandaag in de winkel. Met de zesde generatie is nog weinig veranderd aan het uiterlijk van de kleine krachtpatser. Aan de binnenkant zien we wel de nodige updates vanuit JBL.

JBL Flip 6

Het concept is in basis bekend. De JBL Flip 6 is wederom een buisvormige speaker met twee passieve bass radiatoren op de uiteinden. Deze worden aangedreven door de racetrackwoofer die het tot nu toe alleen moest doen. Om meer detail in het geluid te krijgen heeft JBL nu een tweeter aan de line-up toegevoegd. De behuizing is IP67 stof- en waterdicht. De accu levert je zo’n 12 uur gebruiksduur op.

Wat ook veranderd is de verpakking van de JBL Flip 6. Deze is nu van gerecycled karton. De buitenkant is bedrukt met inkt op sojabasis.

Beschikbaarheid

De JBL Flip 6 gaat €139 kosten.

JBL Flip 6 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram