Logo GadgetGear.nl
Honor Magic V
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Honor komt met opvouwbare Honor Magic V smartphone

Het nieuwe, zelfstandige Honor, komt in 2022 met een opvouwbare smartphone. De voormalig Huawei dochter komt mogelijk zelfs naar Europa met het toestel en het merk beschikt tegenwoordig weer over de zo belangrijke Google Mobile Services.

Honor Magic V

Honor kondigde haar Honor Magic V aan op het platform Weibo. Het toestel zal haar foldable flagship worden. Het flexibele display zou met een doorsnede van 8 inch op de markt komen. Het display zou op een FullHD+ resolutie draaien en daarmee weleens een zeer betaalbare foldable kunnen worden.

Achterop mag je een 108 megapixel main camera verwachten en het toestel zou over een stevige 4.500mAh accu beschikken. Qua chipset mag je een Qualcomm Snapdragon 8-Series verwachten. Morgen verwachten we dat Huawei ook een foldable zal aankondigen. Dit zou de Huawei P50 Pocket zijn, zonder Google Mobile Services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.