Vonmählen’s High Six
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Vonmählen’s High Six is een ultracompacte alles-in-1 laadkabel voor onderweg

Het is al vaak geprobeerd, maar de Vonmählen’s High Six lijkt toch wel heel goed uitgedacht. Een korte, kleine USB kabel met meerdere opzetstukjes zodat je onderweg alles dat je tegenkomt kunt opladen.

De kleine gadget is in de basis een USB-C naar USB-C kabel. Met de opzetstukjes kun je er ook USB-A van maken of Lightning of zelfs micro-USB. Met andere woorden, één kabel voor alle mogelijke mobiele connecties. Daarnaast is er een metalen omhulsel dat de kabel moet beschermen. Deze bevat ook een bieropener. Bijzonder is dat de USB-C naar USB-C verbinding sterk genoeg is voor een laadstroom van maximaal 60 Watt.

De handige sleutelhanger staat nu op Kickstarter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.