Logo GadgetGear.nl
PS5 controller
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sony vermindert PS5 productie wetens onderdelentekorten

De wereldwijde chiptekorten nemen aan. Het Japanse Sony blijft hierdoor voorlopig nog wel even problemen houden om voldoende PlayStation 5 consoles te kunnen produceren. Sterker nog, Sony heeft al laten weten nog minder consoles te gaan produceren.

Het nieuws dat Sony opnieuw minder PlayStation 5 consoles zal produceren is afkomstig van Bloomberg. Daar hebben ze via interne bronnen vernomen dat Sony in de periode van april dit jaar tot en met maart volgend jaar 15 miljoen consoles zal produceren in plaats van de 16 miljoen die het gepland had.

Sony’s vooruitzichten op de markt zijn eveneens niet rooskleurig. Het bedrijf verwacht tot begin 2023 dat de leveringsproblemen blijven aanhouden door de chiptekorten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.