Peter Willemse
Peter Willemse

Review: Smart String Light + Extension kit

Peter Willemse beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

 • Erg gemakkelijk te installeren
 • Dimbaar warm wit licht
 • Spatwaterdicht
 • 2 extra reservelampen
 • Werkt met Google Assistant, Alexa en Siri

THE BAD

 • geen

Hombli komt met een nieuw product! Met de Smart Light string willen de mensen van Hombli er voor zorgen, dat nu ook je tuin sfeervol verlicht wordt, en zodoende er nog meer genoten kan worden. Met de meegeleverde Extension Kit gaan we dan ook aan de slag om te kijken of ook dit product net zo easy in gebruik is, als de andere die we al eerder getest hebben.

Een zorgeloos leven begint met een goede gezondheid. Of beter gezegd, met het boosten van je welzijn. Op alle vlakken. Met simpele (smart) home oplossingen wil Hombli dat gemakkelijker maken voor je. Ze geloven in de kracht van eenvoud. Daarom is de term ‘simple home’ eigenlijk meer op z’n plek dan ‘smart home’ en bieden simpele oplossingen aan, geen slimme technologieën 😉

Unboxing

We krijgen 2 dozen binnen, de extension is namelijk een extra optie. Handig wanneer je deze echt nodig hebt, en zo zit je niet met een veel te lange lampenslinger. De producten zitten beide keurig verpakt in de altijd fris ogende dozen van Hombli.

Wat zit er in de verpakking?

 • 1x Hombli Smart Outdoor String Light 5m
 • 1x Adapter
 • 1x Verlengsnoer
 • 12x DC12V lampen (incl. 2 reservelampen)
 • Handleiding

Installatie

Hombli staat er om bekend dat het installeren van de producten heel erg makkelijk is. Kinderlijk eenvoudig zijn de vorige producten dan ook in de App de vorige keer geïnstalleerd. En dit keer is het niet anders. Zoals eerder aangegeven is de term “Easy Home” eerder van toepassing dan “Smart Home” , want wanneer je de stappen van het installeren doorloopt kom je uit op een werkend product!

Ook de extension kit aansluiten is een fluitje van een cent, en door simpelweg de 2 aan elkaar te koppelen wordt de gewenste lengt bereikt!

Gebruik

Het gebruik van de lampen is net zo gemakkelijk en voor de hand liggend als het installeren ervan. De Hombli App werkt prima, en de lampen reageren snel op de handelingen. Wat opvalt is dat er bij volle sterkte erg veel licht van de lampen komt! De gehele tuin is goed verlicht hier door, en de lampen zijn erg goed te dimmen waar door er een sfeervolle setting gecreëerd wordt!

 

Conclusie

De Hombli Smart String Light doet wat ik er van verwachtte, het is echt super simpel in gebruik en het installeren is echt zo makkelijk, knap gedaan. Wat opvalt is dat ook na een tijd de String Light te gebruiken er geen storingen zijn opgetreden in de tussen tijd. Dus het is ook een erg stabiel geheel. Het zorgt voor een gezellige sfeer in de donkere dagen die de aankomende tijd alleen maar korter en korter worden. Een lichtpuntje in de duisternis 🙂

Verkrijgbaar bij: Tink.nl

 

 

kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.