Logo GadgetGear.nl
Razer Seiren V2 Pro
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Razer introduceert twee nieuwe Seiren microfoons

Zoek jij nog een nieuwe microfoon voor jouw volgende twitch of podcast? Razer introduceerde onlangs twee nieuwe high-end microfoons. De Razer Seiren V2 Pro en de Razer Seiren V2 X.

Met de twee nieuwe microfoons heeft Razer nieuwe hardware voor zowel de beginnende als de pro streamer. Daarbij is de Razer Seiren V2 Pro het vlaggenschip van het merk.

Razer Seiren V2 Pro

De Razer Seiren V2 Pro heeft een 20Hz frequency response. Hij kan dus het hele stembereik met gemak opnemen. Het hoogdoorlaatfilter voorkomt storende lage geluiden in jouw stemopname. Met analoge gain limiters wordt vervorming tegengegaan wanneer je net even iets te enthousiast in de microfoon schreeuwt. De microfoon is gemaakt voor 24-bit hi-res audiostreams en opnamen.

Razer Seiren V2 X

De Razer Seiren V2 X is het instapmodel en verbetert de klassieke condensatormicrofoon van het merk. Er ligt dan ook een 25mm condensatormicrofoon in met supercardioïde richtingskarakteristiek. Dit wil zeggen dat de microfoon gevoelig is voor stemgeluid vanuit één richting en niet rondom. Ook deze instapmicrofoon bevat analoge gain limiters om stemvervorming tegen te gaan.

Beschikbaarheid

De Razer Seiren V2 Pro gaat €159,99 kosten. De Razer Seiren V2 X €109,99.

Razer Seiren kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.