Hyrule Warriors: Age of Calamity DLC Wave 2 (Switch)

Eindelijk, na een paar maanden vol spanning wachten, is het dan zo ver; het uitbreidingspakket (Wave 2) Wachter der Herinneringen van Hyrule Warriors: Age of Calamity is er!

De inhoud van Wave 2

In dit tweede uitbreidingspakket kunnen nieuwe veldslagen worden gespeeld met de bijbehorende achtergrondverhalen zoals: het gevecht om Kakariko dorp, het Colosseum en nieuwe uitdagingen in het koninklijk laboratorium. Er zijn weer verschillende nieuwe karakters vrij te spelen en de oude karakters zijn verder uit te breiden. Bij het uitbreiden van de karakters kun je bijvoorbeeld denken aan nieuwe (uitgebreidere) combo’s of aan een nieuw krachten.

Purah en Robbie zijn nu ook van de partij. Zij onderzoeken het geheugen van de kleine guardian Terrako. Hierdoor komen ze achter geheime informatie uit de toekomst en komen ze ook nog beelden van oude gevechten tegen. Deze gevechten kun je vervolgens herbeleven en zo kom je bij fantastische gebieden zoals het Kakariko dorp, de Lanayru weg en het Coliseum. Door deze missies te spelen ontdek je prachtige cutscenes en nog meer achtergrondverhalen van alles dat zich voor Breath of the Wild afspeelde. Ook zijn er nieuwe uitdagende vijanden toegevoegd, waardoor het spel je absoluut niet gaat vervelen.

Hyrule Warriors Definitive Edition

Purah en Robbie

Zoals ik al aangaf kun je ook enige uurtjes gaan vechten met het duo Purah en Robbie. Zij zijn de twee wetenschappers die gaan vechten door middel van hun uitvindingen. Wat ik een erg coole aanvulling vind op hun aanvallen is dat, als je Divine Beast meter vol is, je gebruik kan maken van een miniversie van een Divine Beast. Hoewel je niet kunt kiezen welk van de Divine Beast wordt ingezet, is dit een leuke toevoeging op de manier hoe Purah en Robbie samen de strijd aan gaan.
Om ze vrij te spelen zal je wel alle nieuwe EX missies moeten voltooien.

Tot slot, de nieuwe moeilijkheidsgraad. Ben je een echte meester in dit spel en heb je alles gehaald, dan is er nog de nieuwe Apocalypse moeilijkheidsgraad. Hierdoor is Wave 2 een stuk uitgebreider dan de eerste DLC en een genot om te spelen.

Conclusie

Als je Wave 1 al een goede uitbreiding vond dan zal je helemaal tevreden zijn met deze uitgebreide Wave 2. Hier zitten echt nog heel wat uren gameplay in.
Nog meer combo’s, nog meer missies en het handjevol extra karakters, maken deze DLC’s een prachtige aanvulling op dit unieke spel.
Door alle grote achtergrondverhalen die vrij te spelen zijn, is dit spel met de twee uitbreidingen iets dat de echte Breath of the Wild fan niet mag missen.
Voor al de extra’s die je met deze twee uitbreidingen krijgt, zijn ze meer dan hun geld waard!

Hyrule Warriors kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Kelly Callemeijn beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Veel achtergrondverhalen
  • Extra karakters, aanvallen en wapens
  • Veel nieuwe missies en nog meer uren plezier

THE BAD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hyrule Warriors kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl