Review: Hyrule Warriors: Age of Calamity DLC Wave 1 (Switch)

Hyrule Warriors kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Hyrule Warriors: Age of Calamity is het tweede deel van de Hyrule Warrior reeks. Deze games zijn een crossover van het spel: Dynasty Warriors en The Legend of Zelda. Deze uitgebreide review is na te lezen via deze link. Vanaf nu is er een uitbreidingspakket beschikbaar van Hyrule Warriors: Age of Calamity.

Wave 1 en 2

Wave 1: Geavanceerd leven, die nu al te spelen is, heeft een nieuwe locatie toegevoegd: het koninklijk laboratorium.

Hier kun je een nieuw personage, nieuwe wapentypes, nieuwe missies en nieuwe vijanden vrij spelen door middel van spullen en contracten te verzamelen. Een voorbeeld hiervan is meer wapens te kunnen dragen of meer schade met de krachten van de sheika slate toe te doen.

Al vrij snel in het begin speel je ook elite monsters vrij. Deze verschijnen dan op de kaart en moet je verslaan om meer beloningen te ontvangen. Ook is er nu een nieuwe moeilijkheidsgraad toegevoegd: Apocalyps, voor de echte krijgers onder de spelers.

Na het installeren van deze uitbreidingspakketten ontvang je bij het opstarten van je spel meteen al de geavanceerde test helm, het geavanceerde test harnas, de geavanceerde test laarzen en het geavanceerde test zwaard. Dit zijn de geavanceerde wapens die we kennen uit ¨The breath of the wild¨. Ookal zien ze er net iets anders uit, het erg cool aangepast. Met het geavanceerde zwaard begin je meteen al met een basis schade van 36. Dit is dus geen slecht zwaard om te upgraden.

Het is een beetje teleurstellend dat juist bij deze ¨Musou¨ game, waar je veel gebruik maakt van veel verschillende karakters, er maar één personage bij deze uitbreiding van Wave 1 wordt toegevoegd. Wel kan ik je vertellen dat dit karakter de moeite waard is om vrij te spelen.

Het tweede pakket, Wave 2: Wachter der Herinneringen, zal vanaf November beschikbaar zijn.

Wave 2 zal naar waarschijnlijkheid een stuk uitgebreider zijn dan de eerste. Denk hierbij aan nieuwe personage verhalen, nieuwe levels, meer nieuwe personages en nieuwe vecht vaardigheden voor de bestaande personages.

Korte conclusie Wave 1

Het zijn veel leuke nieuwe uitdagingen en missies met de toevoeging van het koninklijk laboratorium. Met dit uitbreidingspakket heb je in ieder geval weer genoeg doelen te behalen, mocht je het spel al uitgespeeld hebben. Als je deze game net zo fantastisch als mij vindt, dan is de aanschaf van deze DLC's onmisbaar. Ik ben ook wel erg nieuwsgierig wat Wave 2 ons nog zal brengen. Ter zijner tijd zal ik deze ook reviewen. Voor nu, veel game plezier! En succes met het behalen van de nieuwe uitdagingen.

Hyrule Warriors kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kelly Callemeijn beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Nieuwe missies en uitdagingen
  • Je karakters worden nog krachtiger
  • Toevoeging van de Elite monsters
  • Ee moeilijkheidsgraad: Apocalypse

THE BAD

  • Maar één extra karakter vrij te spelen
Kelly Callemeijn
Gamen is mijn passie. Eigenlijk speel ik alles behalve voetbal games. Begonnen op een Atari en PC, maar ook echt gek van Nintendo.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram