Dit is de Oppo A54s

Oppo A54s

Op de valreep van het jaar, komt Oppo nog even met een sterke budget smartphone aanzetten. Met de Oppo A54s levert Oppo een store accu en een interessant display.

Oppo A54s

De Oppo A54s komt namelijk met een 6,52 inch eye-care display. Dit past haar verlichting aan op basis van het omgevingslicht. Het toestel komt met een flink 5.000mAh batterij. Toch zet Oppo er ook de nieuwe Super Nighttime Standby op. Daarmee gebruik je in een nacht van 8 uur nog maar 1,32% batterij.

Je krijgt achterop een 50+2 megapixel camera. Daarnaast krijg je een 2 megapixel macro camera. Voor selfies krijg je aan de voorkant ook nog 8 megapixels. De vingerafdruksensor zit in de rand van het toestel. Oppo levert de Oppo A54s met Android 11 in combinatie met ColorOS 11.1.

De Oppo A54s knalt voor €219 over de toonbank.

Oppo A54s kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Oppo A54s kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com