Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit is de OnePlus Nord 2 X PAC-MAN editie

OnePlus heeft de Nord 2 een complete make-over gegeven. Deze speciale editie van de smartphone heeft niet alleen een PAC-MAN opdrukje, maar ook compleet aangepaste software waarin veel easter eggs verstopt zijn.

De basis van dit toestel is de OnePlus Nord 2 die we al eerder hebben getest. Je krijgt 12 GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte. Dat is best veel. De reden dat OnePlus voor de Nord 2 heeft gekozen is niet zo zeer de chipset. Natuurlijk zien gamers liever een Qualcomm Snapdragon met Adreno GPU. Maar hier kun je ook op gamen. Door de lagere prijs kunnen meer mensen deze smartphone kopen.

In de telefoon kom je retro UI iconen tegen, maar ook 8 wallpapers. Daaronder zijn een aantal geanimeerde wallpapers. Drie van de 8 moet je unlocken door easter eggs te vinden. De camera komt met een modus waarbij PAC-MAN karakters random in foto’s worden gezet. Tenslotte is er nog de PAC-MAN 256 game die op de smartphone staat en die een deel van de easter eggs bevat. Bijvoorbeeld wanneer je de game 256 minuten hebt gespeeld. De rest verraden we niet 😉.

Updates krijgen wel wat vertraging voor deze speciale editie van de smartphone. Immers moet het team steeds de firmware updates van de reguliere Nord 2 aanpassen. Het toestel draait bij aankoop al wel op Android 11 en OxygenOS 11.3.

Ook anders aan deze uitvoering is de lader. OnePlus stapt over op een nieuwe USB-C naar USB-C lader. Bij de reguliere Nord 2 zit nog een USB-A lader met een USB-A naar USB-C kabel.

Waar de limited editions van OnePlus voorheen beperkt werden tot distributie in India, komt de OnePlus Nord 2 X PAC-MAN editie ook naar Nederland! Het toestel wordt wel iets duurder dan de reguliere Nord 2. Die werd voor €499 geïntroduceerd en is op het moment van schrijven voor zo’n €400 online te vinden. De OnePlus Nord 2 X PAC-MAN wordt geïntroduceerd voor €529.

Wanneer je de OnePlus Nord 2 X PAC-MAN via de OnePlus site aanschaft, krijg je bovendien nog een mooie bonus. Je krijgt namelijk een laadstation dat je zelf gaat opbouwen. Deze bestaat namelijk uit LEGO blokjes… nouja… van één of ander Chinees merk. Maar het is wel een heel toffe bonus van OnePlus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.